Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csak velem van ez?

171
Már a szünet előtt hónapok óta már azon görcsölök, hogy mindjárt itt a szünet. Nyáron sok a szúnyog, nincsen meg a megszokott napi rutin, és emiatt este nem tudok nyáron elaludni, mert azon izgulok, hogy másnap hogyan leszek produktív, mivel nem kell 8-ra menni iskolába. Van olyan, hogy nyáron már délutánonként azon agyalok, már 3-4 óra körül, hogy hogyan tudok elaludni este. Nem szeretem a nyarat, mivel nagy a hőség. Vasárnap, amire beérek öltönybe a templomba, már leizzadok. Szeretnék menni diákmunkára, mivel a középiskolába ahova járok, informatikai alapokat tanítanak, és olyan diákmunkát szeretnék, amit online is tudok végezni, mivel abból elszeretnék menni magántanárhoz, mivel megszeretnék tanulni php-ban programozni, mivel a suliban a pythont nyomják.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fejtörő

Válaszok

2
Ez teljesen normális. Nagyon sok középiskolással van ez így, köztük velem is így volt. Próbálj kicsit kikapcsolódni néha, az agyadnak szüksége van pihenésre. Szóval, összességében: Nem vagy egyedül.
0

Sajnos informatikus diákmunkát nem nagyon fogsz találni, főleg úgy hogy csak nyárra keresel, pláne otthonról végezhetőt. Én is hasonlót kerestem sokáig a nyárra, de rá kellett döbbennem, hogy a munkaadók nem bíznak a generációnkban. (egyébként teljesen megértem őket) Ha valami informatikához közeli nyári munkát keresel, örülj ha felvesznek valahova könyvelőnek; középiskolásként szerintem az a csúcs. Programozói állásra egyetem alatt lesz lehetőséged.

Lekötni magad pedig nem olyan nehéz, tűzz ki magad elé valami célt. Pl. az enyém az, hogy OKTV szinten megtanuljak a nyár végére programozni Pythonban és C#-ben, valamit a hackerkedés alapjait elsajátítsam. (Kali linux, tryhackme.com)
0