Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Csak velem van ez?

56
Már a szünet előtt hónapok óta már azon görcsölök, hogy mindjárt itt a szünet. Nyáron sok a szúnyog, nincsen meg a megszokott napi rutin, és emiatt este nem tudok nyáron elaludni, mert azon izgulok, hogy másnap hogyan leszek produktív, mivel nem kell 8-ra menni iskolába. Van olyan, hogy nyáron már délutánonként azon agyalok, már 3-4 óra körül, hogy hogyan tudok elaludni este. Nem szeretem a nyarat, mivel nagy a hőség. Vasárnap, amire beérek öltönybe a templomba, már leizzadok. Szeretnék menni diákmunkára, mivel a középiskolába ahova járok, informatikai alapokat tanítanak, és olyan diákmunkát szeretnék, amit online is tudok végezni, mivel abból elszeretnék menni magántanárhoz, mivel megszeretnék tanulni php-ban programozni, mivel a suliban a pythont nyomják.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fejtörő

Válaszok

2
Ez teljesen normális. Nagyon sok középiskolással van ez így, köztük velem is így volt. Próbálj kicsit kikapcsolódni néha, az agyadnak szüksége van pihenésre. Szóval, összességében: Nem vagy egyedül.
0

Sajnos informatikus diákmunkát nem nagyon fogsz találni, főleg úgy hogy csak nyárra keresel, pláne otthonról végezhetőt. Én is hasonlót kerestem sokáig a nyárra, de rá kellett döbbennem, hogy a munkaadók nem bíznak a generációnkban. (egyébként teljesen megértem őket) Ha valami informatikához közeli nyári munkát keresel, örülj ha felvesznek valahova könyvelőnek; középiskolásként szerintem az a csúcs. Programozói állásra egyetem alatt lesz lehetőséged.

Lekötni magad pedig nem olyan nehéz, tűzz ki magad elé valami célt. Pl. az enyém az, hogy OKTV szinten megtanuljak a nyár végére programozni Pythonban és C#-ben, valamit a hackerkedés alapjait elsajátítsam. (Kali linux, tryhackme.com)
0