Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
481
Egy szoba lefestésén az egyik ember 4 órát, a másik ember pedig 5 órát dolgozott. Hogyan osszák el egymás között a munka elvégzéséért kapott 18 000 Ft -ot, ha a munkaidő arányában osztoznak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Összesen dolgoztak 4+5 = 9 órát.

1 óráért jár `18000/9` = 2000 Ft.

Aki 4 órát dolgozott, annak jár `4*2000` = 8000 Ft

Aki 5 órát dolgozott, annak jár `5*2000` = 10000 Ft.
0