Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
Egy 4 méter élhosszúsagú kocka alakú tartály hány liter vizet tartalmaz , teljesen felöltve?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos pls
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V = `a^3` = `4^3` = 64 `m^3` = 64000 liter vizet tartalmaz.
1