Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektrosztatika témakörében feladatok.

Főoldal » Középiskola » Matematika
520
Csatolom az áramkört, itt pedig leírom az adatokat:
E1=80 V, r1=r2= 1 ohm, R1=18 ohm, R2=14 ohm,
E2=40 V, R3=70 ohm, R3'= 70 ohm, R4=200 ohm, R5=50 ohm, R6=120 ohm, R6'= 80 ohm.
Kérdés: ki kell számítani az áramerősségeket( l )
Kérlek segitsetek! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1