Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek nagyon fontos leosztajozak

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
2. Ábrázold a következő abszolút érték függvényeket legalább 2 db derékszögű koordinátarendszerben (le fogom osztályozni!!!)

f(x)= 2/3|x-2|

g(x)= -2|x| + 3

h(x)= |x - 4| + 3

i(x)= -|x - 1| - 1

---------------------------------

j(x)= 3|x - 1|

k(x)= 1/2|x + 3| - 4

k(x)= -1/2|x + 3| - 4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0