Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek titeket!!!! Sürgősen segítsetek!!!!!! Fél óra múlva lejár a határidő!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 kincstár = 1 lakat
1 láda -> 3 doboz -> 30 aranypénz = 4 lakat
1 láda -> 2 doboz -> 20 aranypénz = 3 lakat

összesen: 8 lakat
0