Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kell a kémia házihoz

Főoldal » Általános iskola » Kémia
477
csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
tömegszázalék
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Kalcium-bromid: CaBr2 199,9g/mol (200)
Nátrium-klorid: NaCl 22,99+35,45=58,44g -> 58,44g/mol
Alumínium-jodid -> AlI3 26,98+126,9*3=407,68 -> 407,68g/mol
Kálium-oxid: K2O 39,1*2+16=94,2g -> 94,2g/mol
Magnézium-oxid: MgO 40,3g/mol
Nátrium-szulfid: NaS2 22,99+32,06*2=87,11g -> 87,11g/mol
Utsót ennyiből nem lehet megállapítani
Módosítva: 4 éve
1