Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi doga

Főoldal » Általános iskola » Matematika
616
Egy felül nyitott téglatest alakú akvárium alaplapjainak élei 25cm és 38cm hosszúak, magassága 30 cm.
Hány négyzetdeciméter üvegből készült?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A = `a*b+2*c*(a+b)` = `25*38+2*30*(25+38)` = 4730 `cm^2` = 47,3 `dm^2`
0