Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
Ábrázold az f(x)= három ketted x +4 függvényt!
Add meg annak a g(x) függvénynek a hozzárendelési szabályát, amely grafikonja párhuzamos az f(x) függvény grafikonjával, és áthalad a P(6.,2) koordinátákkal adott ponton
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
f(x) = `3/2*x+4`

`m_f` = `m_g` = `3/2`

P(6;2)

2 = `6*3/2+b_g`

`b_g` = `2-9` = -7

`g(x)=3/2*x-7`

Ábra
0