Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
10 különböző magasságú gyerek van. Egymás után kiszólítok 4-et. Mi a valószínűsége annak, hogy pontosan csökkenő magasság-sorrendben szólítom ki őket?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
P = `1/(((10),(4)))` = `(4!*6!)/(10!)` = `(1*2*3*4)/(7*8*9*10)` = `1/(7*3*10)` = `1/210`
0