Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
503
Elég sürgősen szükségem lenne ezen feladatok megoldására!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
AB + CC1 = AB1
AB1 + B1C1 = AC1

2.
Nem tudom hogy szoktatok 3D-s koordinátarendszert rajzolni; itt egy kis geogebra:
https://www.geogebra.org/calculator/utzd5ext
(belerajzoltam a 3. feladatot is)

3.
a-b = (6,-10,-6)
|a-b| =  62+(-10)2+(-6)2  = 13,15

4.
 22+(-1)2+x2 =5
ezt egyszerűsítve, levezetve
x1 = -2* 5 
x2 = 2* 5 
0