Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
378
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

`s_1=a/2*t_1^2` = `5/2*1^2` = 2,5 m

`s_2` = `a/2*t_2^2` = 10 m

`s_2-s_1` = 10-2,5 = 7,5 m

`s_3` = `a/2*t_3^2` = `5/2*3^2` = 22,5 m

`s_3-s_2` = 22,5-10 = 12,5 m

`s_4` = `a/2*t_4^2` = `5/2*4^2` = 40 m

`s_4-s_3` = 40-22,5 = 17,5 m
1