Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Esetleg valaki tudna segíteni a matematika házi feladatban? Előre is köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1, y = -2x

Értelmezési tartomány: `x in RR`

Értékkészlet: `y in RR`

Monotonitás: szigorúan monoton csökkenő

Zérushely: x=0 helyen

Szélsőérték nincs, nem korlátos, nem periódikus, páratlan; folytonos.

2, `y=1/2*x+1`

Értelmezési tartomány: `x in RR`

Értékkészlet: `y in RR`

Monotonitás: szigorúan monoton növekvő

Zérushely: x=-2 helyen

Szélsőérték nincs, nem korlátos, nem periódikus, paritás nincs; folytonos.


3, `y=-2*x-3`

Értelmezési tartomány: `x in RR`

Értékkészlet: `y in RR`

Monotonitás: szigorúan monoton csökkenő

Zérushely: x=1,5 helyen

Szélsőérték nincs, nem korlátos, nem periódikus, paritás nincs; folytonos.
Módosítva: 4 éve
1