Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
397
Üdv! Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A pályán levők összmagassága először `172*6` = 1032 cm

Csere után az összmagasság `174*6` = 1044 cm

A különbség adja a két játékos közötti különbséget:

1044-1032 = 12 cm-rel magasabb a felhozott játékos.
0