Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális egyenletek-11.o

Főoldal » Középiskola » Matematika
785
Valaki segítene nekem,hogy hogyan kell megoldanom a következő feladatokat?

3182. C),D),E),F)

Egyszerűen nem bírok rájönni :D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, exponenciális, egyenlet, egyenletek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
c) 9*10x=100*3x
(10/3)x = 100/9 = (10/3)2

Mivel az exp. fv. szig. mon. ezért x = 2
Módosítva: 8 éve
0

Az első kettő mintának:
Remélem a többi már megy !
0