Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! szöveges

Főoldal » Általános iskola » Matematika
364
Minél hamarabb kéne ezeknek a megoldása:
előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A, Csak az (1) terv helyes (Téglalap kerülete=(a+b)*2)
Kerület: közös nevezőre hozom a törteket (3/4)=(9/12) és (7/6)=(14/12)
(9/12+14/12)*2=(23/12)*2=46/12 km

Erdő területe: (3/4)*(7/6) Téglalap területe=a*b
T=(3*7)/(4*6)=21/24 egyszerűsítve 7/8 km^2
1