Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
SOS!!! 2db matek szöveges feladat csatolva

nagyon kéne a segítség köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. gergő 200-at olvasott dávid 30-al többet igy dávid 230-at olvasott. 200-nak a duplája 400. Sóval 250+400=650
2.1,1. ist 2.ist+20 l -8 l 3*2,isz


2.ist? I -2 l ?
Ha 2.ist 9 ló akkor az 1.ist-ba 29 ló volt. 9-2=7. 29-8=21.7*3=21
Szóval most az 1.istállóban 21 ló van. A 2. istállóban pedig7 ló van.
0