Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA

Főoldal » Általános iskola » Fizika
390
SOS HOLNAPRA VALAKI AMIT TUD IRJA HELP:(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Csak a 9-est tudom.
Csillagkép= Orion
Csillag= Sarkicsillag
Bolygó= Vénusz
Hold= Io
Bocsi hogy többet nem tudtam segíteni!
0

Keresd ki a könyvből. Tuti benne van.
-1