Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem èrtem

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Sziasztok segítsetek légyszi a matek háziba mert nem èrtem 64/a
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A deltiod területe: (e•f)/2 (e és f átlók)

e=1,2 m
f=0,8 m
T=(e•f)/2
T=(1,2•0,8)/2=0,96/2=0,48 m²

A 0,48-hoz hozzá kell adni a 10%-át, így a 110%-a kell.

0,48•(110/100)=0,48•1,1=0,528 m²

0,528 m² papírra van szükség.
1