Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
Mely szögekre teljesül a 2cosα = √3 egyenlőség?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`2*cosalpha` = `root()(3)`

`cosalpha` = `root()(3)/2`

`alpha` = `pm 30 + k*360`, ahol `k in ZZ`.
1