Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
Téglalap alakú óriás fém tartály.
8,4m
6,5m széles
2,9m magas
Hány hl víz fér el benne?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Talán inkább téglatest alakú.

V = `a*b*c` = `8.4*6.5*2.9` = 158,34 `m^3` = 1583,4 hl víz fér el benne.
1