Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
1+1=?
Nem tudom kiszámolni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ez nekem is fejtörést okozott, de szerintem ez lehet a válasz:

f(x)=π²2/(2e³·x⁷) (π → 3,14, e → 2,71)
g(x) =tg²(arctg(ln(x-(3/7)π)))
f,o,g függvényt deriválva, majd az így kapott függvényt integrálva 0-tól π·e-ig megkapod, hogy a megoldás (x·π²/6e³)¹¹+C
1

1+0=1
1+1=2
1+2=3
1+3=4
1+4=5
1+5=6
1+6=7
1+7=8
1+8=9
1+9=10
Így a válasz kettő (2)
1