Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
417
tk. 239. old. 1, és 240. old. 7, 9
(Részletes megoldást kérek)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS,Matek,általánosiskola
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
9,

x = `(12*9)/18` = 6 nap alatt tudná.

1,

a, `(6*8)/1` = 48 nap alatt

b, `(6*8)/2` = 24 nap alatt

c, `(6*8)/3` = 16 nap alatt

d, `(6*8)/4` = 12 nap alatt

e, `(6*8)/8` = 6 nap alatt

f, `(6*8)/12` = 4 nap alatt

g, `(6*8)/10` = 4,8 nap alatt

h, `(6*8)/5` = 9,6 nap alatt

7,

`(24*45)/72` = 15 perc alatt teszi meg.
1