Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatványozás

Főoldal » Középiskola » Matematika
1355
2-nek melyik hatványával egyenlők az alábbi számok?

2 a mínusz negyediken x 2 a tizennegyediken
2 a hatodikon osztva 2 a mínusz negyediken
2 a mínusz ötödiken osztva 2 a mínusz harmadikon
4 osztva 2 a mínusz másodikon


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 ,210 =2048
2 ,210 = 2048
3 ,16
4 ,1/4 =0.25
Módosítva: 8 éve
1