Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
383
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
T = `6.4/20` = 0,32 s

D = `F/x` = `10/0.04` = 250 `N/m`

T = `2*pi*root()(m/D)` `rightarrow` m = `(T^2*D)/(4*pi^2)` = `(0.32^2*250)/(4*3.14^2)` = 0,648 kg.
1