Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vizsga

Főoldal » Általános iskola » Matematika
417
Sziasztok!Tudna nekem valaki abban segíteni?hogy jól oldottam -e még a feladatot?Köszi Ati
A 3 feladattól van szó
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

1. feladat jó

2.

a, b jó; a c is, csak ott beleolvad a d-be, jól olvasható legyen a végső megoldás.

e, f, g jó


3, Az a feladatban a kerületet jól számoltad ki, csak annyit fűznék még hozzá, hogy az a+b -t tedd zárójelbe.

Így írd: K = `(a+b)*2`

A b részben

Ahhoz hogy jobban értsd, számold át az oldalakat mm-re és úgy számold ki a területet:

a = 10 cm = 100 mm

b = 6 cm = 60 mm

T = `a*b` = `100*60` = 6000 `mm^2`.

Jól dolgoztál! ;)
1