Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
391
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

a,

Leolvasod, hogy 9 J-nál mekkora a kitérés.

b,

Leolvasod, hogy 0,1 m-nél mekkora az energia.

c,

E = 9 J

x = 0,15 m

`E_("max")` = `1/2*D*x^2` `rightarrow` D = `(2*E)/x^2` = `(2*9)/0.15^2` = 800 `N/m`
1