Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
418
Az A halmaz elemei a négynél nagyobb egyjegyű számok, a B
halmaz elemei pedig a 10-nél kisebb pozitív páratlan
számok. Sorolja fel az AՈ B és AUB halmaz elemeit
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
A={5;6;7; 8; 9}
B={1;3;5;7;9}
AՈ B={5;7;9}
AUB={1;3;5;6;7; 8; 9}
0