Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat fizikából

Főoldal » Középiskola » Fizika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Δt = A·sinωt
ω = 2·πf = 2·3,14·54 = 339,3 Hz

3·8·sin(339,3·t₁) → t₁ = 0,001133 s
7 = 8·sin(339,3·t₂) → t₂ = 0,00314 s

Δt = t₂-t₁ → 0,0021 s
1