Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordináta - geometriai

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Segítséget szeretnék kérni ehez a feladathoz! Válaszokat előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
BA vektor (-6;6)
AB szakasz hossza  (6)²+6² = 72 
5+c₁/2 = -1 amiből c₁=-7
-3+c₂/2 = 3 amiből c₂=9
C(-7;9)
0