Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat fizikából

Főoldal » Középiskola » Fizika
360
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
I. `v = A*omega` = 0,084

II. `a=A*omega^2` = 3,4

II. : I:

`omega` = `3.4/0.084` = 40,48 `1/s` = `(2*pi)/T`

T = `(2*pi)/omega` = `(2*3.14)/40.48` = 0,155 s

II.

`A=a/omega^2` = `3.4/40.48^2` = 0,002 m = 0,2 cm
1