Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős fizikai számítás

Főoldal » Középiskola » Fizika
416
Mekkora erővel nyomja a lift padlóját a 70kg tömegű ember, amikor a lift 2 m/s^2 lassulással fentről a földszintre érkezik?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`m=70` `kg`
`a=2` `m/(s²)`

`G=m(g-a)`
`G=70(10-2)=560` `N`
1