Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
354
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Készítsd ábrát, az mindenképp segít.

A = 6 cm
y₁ = y₂ = 3 cm → A/2
Δt = 0,001 s

Δt = T/2 - 2t₁ = T/2 - 2·T/12 = 2T/6 = T/3 → T = 3·Δt = 0,001·3 = 0,003 s = 1/0,003 → 333,33 Hz
1