Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
341
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
x = 0,01 m

f = 25 `1/s`

`omega` = `2*pi*f` = `2*3.14*25` = 157,1 `1/s`

`a=omega^2*x` = `157.1^2*0.01` = 246,7 `m/s^2`
1