Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Felület számitás

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
369
Egy 25cm átmérőjű és 20cm magas kuktafazék felülete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
d = 25 cm

m = 20 cm

A = `(d^2*pi)/4+d*pi*m` = `(25^2*3.14)/4+25*3.14*20` =

De ha ezt felsőoktatási szinten kell, akkor passz. És ez a belső felülete, tető nélkül.
1