Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
461
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 30-14+1 = 17 napig tartott

b,

Magyarország pontjai: `2*120+5*85+2*40` = 240 + 425 + 80 = 745 pont

Svédország pontjai: `3*120+1*85` = 360 + 85 = 445 pont

Különbség: 745-445 = 300 pont
1