Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
451
Sos légyszi segítsetek nagyon sürgős lenne mi lehet a szabály
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ezer az összegük.

Nap = 1000-(virág+gomba)

Virág = 1000-(nap+gomba)

Gomba = 1000-(nap+virág)
0