Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
478
Legyen f a valós számok halmazán értelmezett függvény: f(x) = -3x -10. Számítsa ki a függvény helyettesítési értékét ha x = -4! Írja le a számolás menetét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
f(-4)=-3·(-4)-10=12-10=2
0