Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
640
Valaki megtudná csinálni amit bekarikáztam?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ehhez csak azt a hatványazonosságot kell tudni, hogy azonos kitevőjű hatványok szorzata, egyenlő azzal a hatvánnyal melyben az alapot a kitevők összegére emeljük.
Képlettel: am*an=am+n

Pl. x2*x-3(=x2+(-3)=x2-3)=x-1
Módosítva: 8 éve
0