Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ötösöm lesz kémiából 420 as feladat B

Főoldal » Középiskola » Kémia
1055
számítsuk ki a dihidrogén-szulfid-gáz (H2S2)képződéshőjét és írjuk fel a folyamat termokémiai egyenletét.
[delt.U H2= 436 kj/mol; E(S-H)= 368 kj/mol; E(S-S) =266kj/mol, a romboskén rácsenergiája +111,2 kj/mol ]
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, kémia, számolás, számítás, termokémia, ötösömlesz
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia,

csatoltam képként, esetleg kérdésed van, nyugodtan írj.
1