Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szinuszkoszinusz és egy út

Főoldal » Középiskola » Matematika
424
Ebben kérnék segítséget. A szöggel szemközti befogót ismerem, akkor az a szinusz tétel nem? De nem létezik, hogy az a*szinusz alfa avagy 124*sin6.5 lenne az átfogó, mert az csak egy 14 méter hosszú utat jelentene vagy hülyén gondolkodok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#végzősvagyok, #lassanérettségi, #csakszóbelizek, #sinuszkoszinus, #kérleksegítsetek, #nemtudommivan, #mateklecke
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sin6.5°=124/x`

x = `124/(sin6.5)`=1095 m

Ábra
0