Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Munkafüzeti megoldások az interneten.

178
Sziasztok! Mostanában az a problémám, hogy egyszerűen nincs kedvünk megcsinálni a házi feladat(okat) legyen az: Biológia, Matek, Történelem, Irodalom, Nyelvtan, Fizika, Kémia, Földrajz.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hol találom meg "megoldásokkal" együtt azoknak a mf-nek a megoldásait amit leírtam a kérdésem elején. 7.osztályos vagyok jelenleg, de örülnék neki, ha a 8.osztályos mf-ek megoldási linkjeit elkülditek a válaszaitokba. A válaszokba elfogadok: linkeket, képeket.
KÖSZÖNÖM A VÁLASZAITOKAT!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

3
A megoldás: Vedd elő a könyvet és tanulj. Hidd el nem fog megharapni.
2

Szia,

akkor menjetek dolgozni 3 műszakba egy gyárba.
0


Gratulálunk, hetedik osztályra sikerült eljutnod odáig, hogy nincs kedvünk... Sok mindenhez nem lesz még kedved, ami meg kell csinálni, szokj hozzá, ilyen az élet.

Amúgy rossz helyre tévedtél, itt házi feladatok megoldásában segítünk, nem munkafüzeteket, megoldókulcsokat linkelünk, arra más fórumok állnak rendelkezésre.

Ezenkívül Roli semmi sértőt nem írt neked, ha ezen megsértődsz, akkor elég alacsony a sértődési küszöböd, sajnálunk érte.

Viszont a te megfogalmazásod is hagy némi kívánnivalót maga után, hogy miket fogadsz el és miket nem, amennyi energiát fektettél a nyavalygásba, kb fele annyi erővel oldódott volna meg a problémád, ha normálisan sikerül feltenni egy kérdést.

Sok szerencsét a továbbiakban, szükséged lesz rá.
0