Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi! Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Fizika
379
A 12 méter per szekundum sebességgel függőlegesen ledobott labda 1,2 másodpercig zuhan. Milyen magasról esett le és mekkora sebességgel ért földet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = v₀+a·t → v = g·a·t
v = 10+12·1,2 → 24,4 m/s
s = v·t → 24,4*1,2 → 29,3 m
Módosítva: 4 éve
1