Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
412
26 feladat ( a rosszul van kitoltve)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
d = 12 cm

`2/3*m=12` `rightarrow` `m=(3*12)/2` = 18 cm

A = `2*(d^2*pi)/4+d*pi*m` = `2*(12^2*3.14)/4+12*3.14*18` = 904,8 `cm^2`

V = `(d^2*pi)4*m` = `(12^2*3.14)/4*18` = 2035,8 `cm^3`.
1