Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik az a szám?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
Egy szám háromszorosából 4-et kivonva ugyanazt kapjuk,mintha az ötszöröséhez 10-et hozzáadunk.Melyik ez a szám
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3x-4=5x+10
-14=2x
-7=x
A szám a -7.
Ellenőrzést csináld meg Te!
1