Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol forditas! Surgos.

419
Segitsegeteket szeretnem kerni angol forditashoz :). Egy hivatalos level lessz . Elore is koszonom . A szoveg:Azert irok onnek mert az Interneten találtam egy hirdetést ami segít fejleszteni a nyelvi keszsegeimet A "The Centre for Languages & Communicationt. Engem azért érdekel mert szeretnék a nyelvel többet foglalkozni es kulfoldre kiutazni.
Az angol szintem alapfokú kb fél éve tanulom az angolt .és szeretnék egy középszintet elérni. Eloszor szeretnék érdeklődni hogy mennyibe kerül a képzés. Vannak e rejtett koltsegei. Masodszor hogy hányan vannak egy osztalyba . Hany fore lehet szamitani. Vegul szeretnek erdeklodni a kurzus helyszinerol.

Koszonom elore is valaszat, remelem hamarosan valasz erkezik levelemre.



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Nem fordítom le, megtanítalak, hogy csinálhatod meg te magad a Google Translate-tel.

Ahogy eredetileg beírtad a magyar szöveget, tele helyesírási és stilisztikai hibákkal, úgy a számítógépes fordítás nem tudott mit kezdeni vele. Kijavítottam a magyar szövegben az ékezetes betűket, kicsit a szórendet módosítottam néhol, kitettem rendesen az írásjeleket, néhol több mondatra vágtam a szövegedet. A végén teljesen jó fordítást tud már csinálni a gép.

Ez a magyar szöveg. Írd be ide:
https://translate.google.com/

Azért írok önnek, mert az Interneten találtam egy hirdetést, ami segít fejleszteni a nyelvi készségeimet: a "The Centre for Languages & Communication"-t. Engem azért érdekel, mert szeretnék többet foglalkozni a nyelvvel és szeretnék külföldre utazni.
Az angol szintem alapfokú. Kb. fél éve tanulom az angolt és szeretnék egy középszintet elérni. Először szeretnék érdeklődni, hogy mennyibe kerül a képzés. Vannak-e rejtett költségei? Másodszor hogy hányan vannak egy osztályban? Hány főre lehet számítani? Végül szeretnék érdeklődni a kurzus helyszínéről.

Köszönöm előre is válaszát. Remélem, hamarosan választ kapok levelemre.
1