Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Old meg!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
414
6.(3-2x)+30=10.(x-3)
Nagyon belebonyolódtam és ön erőből nem tudok kimászni! Nagyon szépen köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia,

18-12x+30=10x-30

48-12x=10x-30

78=22x

`x=78/22`

esetleg kérdésed van, nyugodtan írj.
1