Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyszerűsítették:

Főoldal » Általános iskola » Matematika
448
a) 2c -7+8c-4-5c+9
b) (t-1)+(2-3t)-(6-7t)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, = `(2c+8c-5c)-7-4+9` = 5c-2

b, = `(1t-3t+7t)-1+2-6` = 5t-5
Módosítva: 4 éve
1