Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Nem rosszból.

99
Nem rosszból de mielőtt ki írjátok a kis kérdéseiteket meg ilyenek. Előtte kérlek írjátok már be a googleba legalább egy részét a feladatnak. Ugyanis millió 1 megoldás van má fent ehhez az oldalhoz kapcsolódóan és sok máshoz ahol megtalálhatóak a megoldások. Egy kb 5 másodperc de a feladatemgoldóknak időt spóroltok hogy nem kell ugyan azt a feladatot 25x megcsinálni.
Ezzel nem akarok senkit sem megbántani meg semmi ehhez hasonló de kérlek azért igyekezzetek magatok is tenni a megoldás mihamarabbi megtalálása érdekében.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
6
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

4
A másik meg hogy nem kell 127931128389 szer be spamelni egy feladatot mert irritáló és idegesítő. Ha tudják úgyis megfogják oldani.
3

Teljesen egyetértek, kár hogy semmi nem fog változni. Amíg ők nem akarnak változtatni, addig sajnos a változás nem fog bekövetkezni.
Tisztelet a kivételnek.
Módosítva: 1 hónapja
2

Osztom a véleményed!
0

Elég nehezen átlátható a fal, mikor egymás után 50x szerepel "SOS" vagy "Légyszi-légyszi segítsetek!" elnevezésű feladat. Sokkal egyszerűbb lenne kiigazodni, ha mindenki röviden leírná, pontosan miben kér segítséget.
0