Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna ebben segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

K = `2*(a+b)` = `2*(2.25+3.45)` = 11 m 40 cm; esetleg ha az ajtó(k)nál nem akarsz szegélylécet tenni, akkor annyival kevesebb kell.
0